Vinkkejä Multifamily-kiinteistöjen tuottojen kasvattamiseen

Kun kyse on monikerroksisista kiinteistösijoituksista, tuottosi riippuu monista eri tekijöistä. Löydä vankka vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat suojaa epävakaassa taloudellisessa ympäristössä ja joilla on pitkän aikavälin näkymät. Pitkällä aikavälillä myös neste-osake osalta odotetaan positiivista kasvua.

 Vinkkejä siitä, miten voit kasvattaa tuottojasi tekemällä pieniä muutoksia strategiaasi.

1: Tarkista vuokrahintasi

Jos et ole tyytyväinen tuottoihin, joita saat monikerroksisista kiinteistösijoituksistasi, sinun pitäisi ensimmäiseksi tarkastella vuokrausastettasi. Laskutatko tarpeeksi, jotta voit kattaa kulusi ja tuottaa voittoa? Jos ei, on aika korottaa hintoja.

2: Leikkaa kustannuksia, jos voit

Yksi nopeimmista tavoista kasvattaa tuottoa on leikata kustannuksia siellä, missä voit. Tutki tarkkaan kulujasi ja selvitä, onko alueita, joilla voit vähentää menoja. Pienelläkin kulujen vähentämisellä voi olla suuri vaikutus tulokseen.

3: Investoi päivityksiin

Myös päivityksiin investoiminen voi auttaa sinua lisäämään tuottojasi. Tekemällä parannuksia kiinteistöösi voit houkutella paremmin maksavia vuokralaisia ja periä enemmän vuokraa. Muista kuitenkin valita parannukset viisaasti – kaikki parannukset eivät tarjoa hyvää tuottoa.

4: Seulo vuokralaiset huolellisesti

Toinen tapa lisätä tuottoa on seuloa vuokralaiset huolellisesti. Varmista, että teet luottotietojen tarkistuksen ja tarkistat työsuhteen ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Viimeinen asia, jonka haluat, on päätyä vuokralaisen kanssa, joka ei maksa vuokraa ajallaan tai aiheuttaa vahinkoa kiinteistöllesi.

5: Harkitse kiinteistönhoitajan palkkaamista

Jos sinulla on vaikeuksia selviytyä vuokranantajan päivittäisistä vaatimuksista, kannattaa harkita kiinteistönhoitajan palkkaamista. Hyvä isännöitsijä voi huolehtia kaikesta vuokralaisten seulonnasta vuokran keräämiseen ja korjausten tekemiseen. Vaikka joudut maksamaan hänen palveluistaan maksun, se voi olla sen arvoista, jos voit keskittyä liiketoimintasi muihin osa-alueisiin.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit lisätä monikerroksisten kiinteistöjen tuottoa ja parantaa yleistä sijoitusstrategiaasi.